Kraamzorg Lucinda

Gastenboek

Heeft u een goede ervaring met Kraamzorg Lucinda? U kunt hier uw berichtje achterlaten!

Lieve Lucinda, wat hebben we een topweek gehad met jou in december. Na een zware bevalling met uiteindelijk een spoedkeizersnede hebben we onwijs veel aan jou gehad, super! Dank voor alles! Liefs team Mennega ????
Door: Jan Renate en Daan
Hele fijne kraamweek gehad met Lucinda! Na een keizersnede en borstvoeding wat niet goed op gang kwam heel goed begeleid. Er was een fijne en relaxte sfeer en ook heel fijn dat Lucinda zo flexibel is en je haar altijd kan appen/bellen! Lucinda, heel erg bedankt! Veel liefs, Wim, Silla en Jetse!
Door: Wim, Silla en Jetse
Wat een fijne kraamweek hebben we gehad met Lucinda, zo lekker ontspannen en gezellig. Aan iedereen in het gezin werd gedacht. En zo fijn dat de grote zus ook een belangrijke rol speelt in deze week, ze werd overal bij betrokken. En dan ook nog gezellig samen knutselen!! Ondanks dat het onze tweede was, weer zo veel praktische tips gekregen (papa is blij dat hij nu een kruik kan vullen zonder zijn handen te verbranden?). Heel erg bedankt!!
Door: Carola en René
Lieve Lucinda, Nogmaals hartelijk dank voor je goede zorgen tijdens onze kraamweek. We hebben veel van je geleerd en genoten van je goede en kundige zorg voor ons. Maar ook van de gezelligheid die je iedere dag weer meebracht. Kortom Lucinda is een aanrader voor een fijne kraamweek. Liefs, Pieter, Vera en Noud.
Door: Pieter, Vera en Noud
Compleet onverwacht kwam jij bij ons, maar wat hebben wij daarvan genoten! Gelijk al bij de ontmoeting was er een klik en door jouw kennis en deskundigheid wist je soms met 1 blik al genoeg. Met jou in huis tijdens onze eerste kraamweek met Lauren hebben wij van ieder moment kunnen genieten. Niet alleen de zorg en ondersteuning voor moeder en kind maar het hele gezin mocht hiervan profiteren! Geweldig hoe je ook al je tijd en energie in Fay stak, de gezellige knutselmomentjes aan tafel benoemd ze nog! Lucinda, hartelijk dank voor al je inzet en harde werk. Wij hebben van je genoten en raden je bij iedereen aan! Liefs!!!
Door: Robbin, Geesje, Fay en Lauren
Lieve Lucinda, bedankt voor de fijne en gezellige kraamweek! We hebben je ervaren als een lief, zorgzaam, kundig en flexibel persoon. Ook erg fijn dat je op de laatste dag de was hebt weg gewerkt en het huis hebt schoongemaakt. Top! Liefs, Sander, Gerlinda en Eva
Door: Sander, Gerlinda en Eva
Dankzij Lucinda een heerlijke kraamweek gehad! Wat waren we ontzettend blij met haar; Lucinda is vakkundig, flexibel en geduldig! Zowel tijdens als na de zwangerschap konden we terecht met vragen bij Lucinda, wat erg fijn was! Kortom; Lucinda is de kraamverzorgster die je kraamweek compleet maakt, zeker een aanrader! Liefs,
Door: Yoran, Carolien &Yolien
Een hele fijne, gezellige en leerzame kraamweek gehad. Ze helpt je waar nodig is en staat altijd voor je klaar! Zeker een aanrader
Door: Valerie, Sander en Iwan
Ontzettend leuke en gezellige week gehad. Zeer leeg en behulpzaam niet alleen voor de kleine Finn, maar ook voor me zoontje van 20 maanden. Kraamzorg Lucinda zeker een aanrader, lief, betrouwbaar en altijd behulpzaam. Bedankt voor de leuke tijd.

Liefs Amanda, Dylano en Finn
Door: Amanda Dylano en Finn
Dankzij Lucinda hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad. Lucinda is een fijne gezellige vrouw met super veel geduld, kennis en doorzettingsvermogen. Naast alle zorg rond om onze baby en mij doet ze ook nog het huishouden. Wij hebben zelfs een keer s'nachts contact gehad, omdat wij op dat moment vragen hadden over de voeding, zelfs dan neemt ze alle tijd voor je. Kort om wij zullen haar iedereen aanraden!

Nogmaals bedankt Lucinda!
Door: Jessica Robert
lucinda nogmaals bedankt voor de fijne kraamweek. Je hebt ons heel goed op weg geholpen en het was gezellig. En je was ook heel erg lief met Sarah, onze oudste van 2. Groetjes van Anouk Gijs Sarah en Roos
Door: Anouk Gijs en Sarah
Een hele fijne en vooral relaxte kraamweek gehad dankzij Lucinda. Heb heerlijk kunnen genieten van de eerste week met ons mooie meisje. Lucinda zorgde voor mij en de kleine maar ook goed voor ons zoontje van twee. Ook het huis houd ze bij je hoeft niks te zeggen alles gaat vanzelf. Kraamzorg Lucinda is een echte aanrader.
Door: Anita Thies
Zeer fijne kraamweek gehad van lucinda. De eerste dagen na de geboorte van je kind gebeurt er zoveel. Maar Lucinda neemt een grote druk van je schouders af. Ze begeleid je in de goede zorg van je baby. Door haar goede begeleiding heb ik mijn borstvoeding door kunnen zetten. En daarnaast houd ze je huis erg goed schoon. We zijn je erg dankbaar.
Door: Peter Annemiek Tygo en Tess
Ik heb je deze week nog even mogen bijscholen op gebied van borstvoeding. Al je vragen mocht je stellen en heb ik kunnen beantwoorden. Je hebt veel kennis en een goede wil om de borstvoeding periode te laten slagen! Succes met het lezen van het Borstvoeding boek van Stefan Kleintjes. Heel veel succes bij al je gezinnen.

Groetjes,
Geerte Clifford van den BroekLactatiekundige
Groningen
www.lactatiekundigegroningen.nl
Door: Geerte Clifford van den Broek
Afgelopen zomer een hele fijne kraamweek gehad met Lucinda. In ons grote gezin kon ze zich prima redden. Ze is zelfstandig en flexibel. Goede zorg voor het hele gezin. Super!
Door: Anna WiecherBente Lola Sam en Jonne
Goede kraamzorg en het huis wordt ook nog eens gepoetst!
Door: Martin Pottjewijd